نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد
سرخط خبرها

آرامش در بازار بلیت مشهد در دهه پایانی صفر | از آزادسازی نرخ‌ها تا افزایش سهمیه ناوگان

  • کد خبر: ۳۵۳۰۹۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
آرامش در بازار بلیت مشهد در دهه پایانی صفر | از آزادسازی نرخ‌ها تا افزایش سهمیه ناوگان
دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی گفت: امسال در حوزه بلیت ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای وضعیت آرامتری نسبت به سال‌های گذشته داریم، چالش زیادی برای تهیه بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس نداشتیم و همه متقاضیان بلیت خود را تهیه کردند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

فرهاد دوایی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت فروش بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما به مقصد مشهد در دهه پایانی صفر اظهار کرد: در خصوص فروش بلیت قطار زمانی برای پیش‌فروش تعیین شد که همه متقاضیان توانستند بلیت خود را تهیه کنند.

وی افزود: ظرفیت بلیت قطار از مدت مشابه سال گذشته بیشتر شد و ۸۰ تا ۹۰ درصد مردم در زمان پیش‌فروش توانستند بلیت خود را خریداری کنند. ظرفیت بلیت مشخص بوده، بنابراین طبیعی است افرادی که دیر تصمیم بگیرند، دچار مشکل شوند.

دوایی با بیان اینکه ما در حوزه هوایی ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه هواپیما داریم که ۱۵۰ تا ۱۶۰ دستگاه اجرایی پرواز‌ها را انجام می‌دهند، عنوان کرد: با تمام مشکلاتی که ایرلاین‌ها داشتند، باز هم پرواز‌های زیادی را پای کار آوردند. در حال حاضر مشکل ما در حدی نیست که به کمبود ناوگان یا پرواز ربط داشته باشد. بیش از ۱۰ تا ۱۲ پرواز از تهران به مشهد برنامه‌ریزی شده و امسال سهمیه قطار هم افزایش زیادی داشته است.

گرانی بلیت قطار؛ کوپه ۱۰ میلیون تومان

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی ادامه داد: امسال در موجودی هواپیما آرامش برقرار بود، زیرا شاهد آزادسازی نرخ‌ها بودیم. افرادی که توان خرید بلیت هواپیما نداشتند، بلیت قطار خریداری کردند که بلیت‌های قطار نیز افزایش قیمت داشته و یک کوپه قطار حدود ۱۰ میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه برخی سراغ بلیت اتوبوس رفتند که در این زمینه مشکل زیادی وجود ندارد و همه توانستند بلیت تهیه کنند، تصریح کرد: امسال در حوزه بلیت ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای وضعیت  آرام‌تری نسبت به سال‌های گذشته داریم. استاندار تمهیدات خوبی در این حوزه اندیشیدند و ما در انجمن صنفی دفاتر مسافرتی نیز تلاش کردیم که این مسئله به نحو احسن از طرف شهر مشهد تدبیر شود.

رایزنی‌ها برای افزایش ظرفیت بلیت برگشت زائران

دوایی گفت: ظرفیت بلیت هواپیما نسبت به سال گذشته بیش از ۱۰ تا ۱۵ درصد، قطار تقریباً تا ۴۰ درصد و اتوبوس نیز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است. امسال چالش زیادی برای تهیه بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس نداشتیم و همه متقاضیان بلیت خود را تهیه کردند. قطعا ظرفیت بلیت برای برگشت زائران نیز افزایش خواهد داشت، رایزنی‌ها در حال انجام است تا ظرفیت برگشت را افزایش دهند که قطعا این اتفاق رخ خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->